Street Wear tilbehør

Hvilket tilbehør trenger du for det perfekte Street Wear antrekket?

Street Wear har vært populært siden slutten av 70-tallet og er en stor del av flere subkulturer som skating, hip-hop og punk. Det er et utrykk for individualitet og tilhørighet på en gang. Det å kle seg i denne klesstilen er ikke særlig vanskelig å få til hverken for kvinner eller menn. Den var først beregnet på menn, men i dag er det også en helt egen stil for kvinner, preget av mye glamour og glitter.

Beste tilbehøret?

Hva er det viktigste tilbehøret du kan ha for å oppnå den kuleste looken med denne stilen? Selve stilen trenger enkle elementer som alle er fokusert rundt komfort, det å kunne bevege seg rundt lett. Gjerne joggebukser eller baggy jeans, med t-skjorter og skjorter over, spesielt for guttene. Det følges opp med Sneakers som for eksempel de tradisjonelle Adidas Sneakers eller en form for Converse. Felles for skoene er at de har godt grep og er ekstremt komfortable å gå i.

Ikke glem hodeplagg, det er en viktig del av tilbehøret. Gjerne en snapback, helst en offisiell en. Ofte bruker dem tørkle i forskjellige farger, med eller uten caps oppå. Men ser du på Kid Rock, så bruker han mange andre former for hatter også, det viktige er at alt tilbehøret kommer sammen til et komplett utrykk. Kid Rock går til tider for et slags pimp-utrykk med svære pelsjakker og hatter.

Aldri glem bling

Det er en ting du ikke må glemme når du skal ha denne stilen og det er bling. Masse bling. Store gullkjeder, dollartegn, gull og diamanter til det tyter ut av ørene på deg, så er du sikret en street-wear stil som folk legger merke til.

Dette er spesielt viktig for jenter, ettersom deres antrekk er noe annerledes. Fremdeles er det fokus på komfort, og ofte er det snakk om mer feminine utgaver av herreplaggene. Innsving i livet på skjorter og singlet, stramme t-skjorter, løse, korte skjørt og sneakers med høye hæler. Bling er med å gi stilen mer feminint utrykk, og det er moro!