Lei en film på nettet 

Filmleie høres ut som noe som hører fortiden til. Det er ikke nødvendig å skru tiden tilbake mer enn et par år for å finne den klassiske varianten av filmleie. Det var gjerne lørdager og søndager som var de store filmdagene, og hvis man var heldig, rakk man å se filmen to ganger før den måtte leveres tilbake.

Det er selvfølgelig videokiosker det er snakk om, men dette er nå en noe utdødd ordning. Det er blitt nye tider, og det har åpnet seg nye varianter på markedet.

Filmleie på nett

Markedet har endret seg mye, og har blitt mer og mer fokusert på ulike ting som er tilgjengelige på nett. Dette gjelder også filmleie. Det er nå mulig å leie film rett fra sin egen stue. Det høres nesten for godt ut til å være sant, og det er selvfølgelig en mye enklere løsning enn å måtte dra ned på videokiosken. Ordningen fungerer slik at både nye og gamle filmer er tilgjengelige på en nettside, og filmene kan leies. Det er selvfølgelig ikke gratis, men det er lav leiepris per film. Det betyr at man bare betaler for den ene filmen man ønsker å se, og det er ikke nødvendig å opprette eller betale for et abonnement. Enklere enn dette blir det ikke.

Byen Seattle

Romantiske filmer

Det er mange sjangere å velge mellom når man skal se en film, og en veldig populær sjanger er romantiske filmer, se for eksempel på https://www.plejmo.com/nb/sjangere/romantikk/. Det finnes utrolig mange filmer som hører inn under denne sjangeren. Det er selvfølgelig variasjoner innenfor sjangeren også, hvor det for eksempel kan være mer humor i noen filmer, mens andre kan være mer alvorlige. Nye filmer innen sjangeren romantikk er blant annet The Best of Me, Stuck og Fifty Shades of Grey. Hver av disse filmene er i den romantiske sjangeren, men det er også et eget særpreg ved handlingen i hver av de nevnte filmene. Det de har til felles, er at de er underholdende, og at de er rimelig nye på markedet. Det finnes også mange gode romantiske filmer som er av litt eldre dato, men som fortsatt kan leies på nett.