Mye mer moro med en rabattkupong

RabattkupongerMer spenning med rabattkuponger? Det finnes mye penger å spare med rabattkuponger, og med disse pengene kan du skape litt mer spenning i hverdagen!

Det å gå ut å feste er ganske dyrt i Norge. Du skal ha kule klær som du trives i. Er du kvinne vil du gjerne være fin på håret og ha kul sminke. Både menn og kvinner er mer ivrige på tilbehør og det å lukte godt. Og sko? Det er bare blitt viktigere med årene. Men det koster å være kar som det heter her i Norge. Finnes det måter du kan spare penger på, som gjør at du kan bruke mer penger på selve opplevelsene ved å gå ut?

Ja, det er det liten tvil om. Ved å bruke rabattkoder kan du spare gode penger som du kan sette inn på andre poster i partybudsjettet. Men hva kan du finne rabattkoder til?

Klær

Du kan faktisk finne gode rabatter hos store motebutikker som Zalando. Med en zalando kupong kan du spare 20% til vanlig, men i disse dager har de også et salg der du kan spare 50% ekstra. Zalando har veldig godt utvalg på store merker og følger alltid trendene til enhver tid. Du kan få sko, klær og tilbehør til både han og henne her.

Linser

Mange elsker å bruke briller som tilbehør, men briller med styrke er ofte dyr. Så kjøp linser med din styrke på nett, og du kan spare gode penger ved hjelp av rabattkoder. Da kan du kjøpe briller med glass uten styrke til en billig penge, og dermed er et av årets mest trendy tilbehør sikret. Husk at om du bestiller linser på nett, sparer du også mer penger om du bestiller for et visst antall mnd om gangen.

Solbriller

Det er sommer og sol, hvilket betyr solbriller. Du har allerede spart penger på å handle linser på nettet. Så hva med et godt utvalg i solbriller? Årets store trend er solbriller med speil i og ikke minst pilotbriller. Er du en av de som må ha briller, så er det mulig å få rabatter på solbriller med styrke, men sørg heller for at du har linser så du kan spare penger på solbrillene.

Hvite tenner

Hvem ønsker vel at munnen skal se ut som en maiskolbe når man smiler? Det er absolutt å foretrekke å ha en hvit perlerad når man er ute på byen og morer seg. Du kan spare penger på tannbleking med å bruke rabbatkoder, og dermed få et fint og innbydende smil.

Så hva kan du gjøre med pengene du sparer? Tja, du kan jo hive dem inn på e BSU-konto, eller du kan more deg litt ekstra denne sommeren. Hva med å ta en storbyferie eller reise til Ibiza for eksempel? På denne måten får du kosa deg ekstra godt og du får mange nye og spennende opplevelser og inntrykk som kan inspirere deg når sommeren er over. Det handler ikke om å spare penger med å snu på krona, men flytte penger til andre poster på budsjettet!