Lytt til lydbok på reisen

Det er fint å dra på reise i Norge, enten i fritidssammenheng eller jobbsammenheng. Mange reiser fortas med tog eller buss, og selv om dette er trivelig, kan det også ta noen timer å komme fram. Da er det godt å synke ned i setet med en bok, samtidig som du nyter landskapet utenfor. Her er lydboken det perfekte valget, for hvis du leser i en vanlig bok, går du jo glipp av det som skjer utenfor vinduet. Med lydboken kan du drømme deg vekk, samtidig som du ser naturen og folkelivet du passerer på veien.

Fornuftig tidsbruk

Reiser med tog eller buss kan også være fornuftig tidsbruk, fordi du kan gjøre andre ting på veien. Du kan spise, jobbe eller høre på lydbok. Lydbok kan selvsagt også kombineres med god mat. Det finnes mange lydbok-apper å velge blant, og du kan teste dem før du bestemmer deg for hvem du vil abonnere på. Benytt deg av et velkomsttilbud og lytt til lydbøker gratis neste gang du skal på reise. De fleste lydbok-appene har gratis prøveperioder for nye brukere.

Noen fordeler med lydbøker:

• Gratis prøveperiode
• Enormt utvalg av bøker
• Bøker på mange språk
• Bøker i alle sjangere
• Lett å ta med seg overalt

Hvorfor reise med buss og tog?

Buss og tog er miljøvennlige reiseformer, og du trenger ikke å tenke på innsjekking på flyplassen. Dessuten er det ikke alle steder du kommer deg med fly. Norge er tross alt et land der det bor folk i alle kriker og kroker.

Sitter du på toget eller bussen, slipper du mye stress og mas, rett og slett fordi du slipper å tenke på selve kjøringen. Ja, det er praktisk med egen bil noen ganger, men det er også behagelig å bare hvile på reisen, og være uthvilt når du kommer fram.

Lydbok gjør deg uthvilt, og du slipper å ha med deg tunge bøker i bagasjen. En annen fordel med lydbøker er at de gir deg et enormt utvalg. Hvis du starter en bok, og ikke liker den, kan du velge en annen. Dette er i hvert fall praktisk når du lytter gratis. Det finnes selvsagt også mange lydbøker til barn, dersom du har med deg familien på reisen. Med gode lydbøker til de minste, blir turen mer avslappende for dere alle.