Dra på eventyrlig seileferie i Karibien

Å dra på seileferie i Karibien er en utmerket måte å ha en annerledes ferie på, enten alene eller som en familie sammen med barn. Karibien har et uendelig utvalg av spennende opplevelser og eventyr å by på. Gjennom byråer som More Sailing kan man skreddersy båtferien sin ved å velge type båt, reisemål, stoppesteder og mye annet som gjør din båtreise i Karibien til en egen og unik opplevelse. Her får barna eventyr de aldri kommer til å glemme.

https://www.moresailing.no/seilingsreiser/seile-i-karibien finner du alt du trenger å vite om hvordan man booker en seilferie og de utallige valgmulighetene man har med tanke på ulike ruter og båter – og for ikke å snakke om alle opplevelsene man kan ha underveis på de ulike øyene i Karibien.

St. Lucia er starten på eventyret

Seilturene i Karibien fra More Sailing starter fra øya St. Lucia, som er et reelt seileparadis. Har du tidligere besøkt De britiske øyer, vil du kanskje kjenne igjen enkelte ting: Bilene kjører på venstre side av veien, og Dronning Elizabeth II pryder sedlene. St. Lucia er endehavnen for den årlige atlanterseilingen Atlantic Rally for Cruisers. På samme måte som havnen er et mål i seilasen, er St. Lucia det første man ser når man kommer fra den andre siden av Atlanterhavet. Flyplassen ligger plassert på sørsiden av øya, og en taxi tar besøkende gjennom den lille øynasjonen til nordspissen der Rodney Bay, hjemmehavnen for seilturene våre, er plassert. Rodney Bay er en stor båthavn og marine som er temmelig unik. Det finnes flere vakre turkise bukter, og en flåte av seilbåter er fortøyd ved enten kaier eller bøyer. Dette er litt av syn, men det er utrolig nok likevel bare starten på eventyret som venter deg når du drar på seilferie i Karibien.