Hva skjer i Oslo denne våren?

Gå ikke glipp av våren i Oslo.

Det er litt som høsten i New York, den er fantastisk og full av farger. Oslo er en by som virkelig våkner til liv når temperaturene kryper oppover. Folk hiver seg stadig mer rundt i gatene og de virkelig nyter alt det morsomme som byen har å by på. Kulturelt sett er våren ekstra spennende i Oslo ettersom det er nye program på de forskjellige scener i byen, og nye konserter og festivaler er i anmarsj.

Bylarm

En av vårens musikalske høydepunkter er uten tvil Bylarm som går av stabelen i mars. Dette er en spennende festival hvor du får oppleve artister som er på vei opp og ut i det musikalske landskapet og som du kan få med deg helt i begynnelsen. Noen av artistene som kommer i år er Bendik, Elias, Kleerup, Marit Larsen, Tor Miller, WDSTCK, Ida Jenshus, Astrid og XOV.

Internasjonale artister

Internasjonale artister som gjester Oslo i vår er Bryan Adams, Nicki Minaj, Paul Simon & Sting, The Script, Ariana Grande og Katy Perry. Katy Perry gjester Telenor Arena med sin Prismatic World tour som har høstet gode kritikker verden over. Hun selv har blitt et fenomen med sin fargerike stil og ikke minst bra låter. I 2013 kom albumet PRISM som er utgangspunktet for touren. Her finner du låter som Roar og Dark Horse som har gått som noen farsotter siden de kom ut.

Når sommeren er i ferd med å gjøre sitt inntog kommer også Foo Fighters til Telenor Arena. Dette skjer omtrent samtidig som utgivelsen av deres åttende studioalbum Sonic Highways. Dette er en spennende plate som har fått gode kritikker over hele verden, og det er spilt inn i 8 forskjellige byer i USA. Selve prosessen med å lage albumet er behørig dokumentert og blir vist i en dokumentar på 8 deler på BBC 4.

Oslo Sentral

På scenen

Det skjer mye spennende på scenene i Oslo denne våren også. En av de absolutt største hendelsene er Chicago på Oslo Nye, hvor du finner Dennis Storhøi, Hilde Louise Asbjørnsen og Eli Stålhånd i hovedrollene. Samme sted finner du også PIETÀ med Linn Skåber i hovedrollen. Begge stykkene har høstet gode kritikker og er verdt å få med seg.

Er du glad i standup, kan du ta deg en tur på Latter på Aker Brygge. Noen av showene du kan få med deg denne våren er Diktator med Atle Antonsen, Lene Kongsvik med 110% lykkelig og Tusvik og Tønne.

Book i god tid!

Det lønner seg å booke i god tid om du skal få hotell i Oslo til beste prisen. De beste hotellene blir booket kjapt spesielt når det er store arrangement i byen. Så sjekk ut sider på nettet hvor du finner prisgaranti, som for eksempel Hotelioslo, her får du lave priser og masse god informasjon om de aktuelle hotellene. På denne måten kan du velge det hotellet som er det beste for deg og de i reisefølget ditt.