Dårlig vær?

Selv om Nord-Norge er vakkert, kan været ofte være lunefullt. Det betyr gjerne at man får noen ettermiddager og kvelder inne i sofakroken. Men det betyr ikke at man trenger bli kulturelt utsultet, man kan jo tross alt se film! 

Film2home er en av de mange streamingtjenestene som finnes i dag og de har et godt utvalg av filmer, både nye og gamle. Så hvorfor ikke la videosjappene være? Bestill en herlig pizza, lasagne eller hva du måtte foretrekke å spise. Tenn stearinlys, fyr i ovnen og sett deg godt opp i sofakroken. Her får du noen gode forslag til hvilke filmer du kan se.

Fisker i Trondheim

Mandela – Veien til frihet

Nelson Mandela er en av de største personlighetene fra vår tid. I denne filmen får man bli kjent med Mandelas liv opp i mot hans fangeskap på Robben Island. Han satt der i 27 år og ble virkelig et symbol for frihet og håp i et Sør-Arika splittet av apartheid. I rollene finner du Terry Pheto, Naomie Harris og Idris Elba.

The Secret Life of Walter Mitty

Dette er en fascinerende skildring av en mann som  føler han har gått glipp av livet. Han har mye han ønsker han skulle ha sagt og mye han skulle ønske han hadde gjort. Men så endres livet hans i fra å angre på ting han ikke har gjort, til å gjøre de mest uoppnåelige ting. Hovedrollen spilles av Ben Stiller og ellers på rollelisten finner du Sean Penn, Kristen Wiig, Patton Oswalt og Adam Scott.

Frost

Dette er en av Disneys store suksesser i 2013. En nydelig historie som er omkranset av norsk natur med blant annet bilder fra Trondheim. Du får blant annet se bygg som er inspirert av de norske stavkirkene. Stemmene til karakterene har Kristen Bell og Idina Menzel.

Hobbiten – Smaugs ødemark

Dette er jo en film som er dømt til å bli en av de store klassikere fremover, sammen med alle de andre filmene i serien om hobbitene. Her møter vi Bilbo Lommelun, Gandalv og dvergene når de skal slåss mot dragen Smaug. Dette er jo en av storfilmene, og det viser igjen på rollelisten med navn som Ian McKellen, Martin Freeman, Orlando Bloom, Evangeline Lilly og Cate Blanchett.

Fremtidige godbiter

Det er også utrolig mange spennende filmer på vei inn i sortimentet til de fleste streamingtjenester. Blant annet er Robocop snart på plass med svenske Joel Kinnaman i Hovedrollen som Robocop. Filmen 12 years a slave som gjorde rent bord på Oscarsutdellingen tidligere i år, er også snart tilgjengelig.

Liker du filmer med litt humoristisk snert, så er Anchorman 1 og snart nummer 2 tilgjengelig. Her møter du Ron Burgundy som spilles av Will Ferrell. Han jobber hardt for å ”stay classy” samtidig som han prøver sjarmere sokkene av nasjonens første 24/7 nyhetskanal.

Det er så utrolig mye spennende som skjer på filmfronten, også i Norge hvor det stadig slippes flotte tv-serier og filmer av internasjonal kvalitet. Med andre ord så er det bare å lete etter den filmen som du vil se! Å leie film på nett er lett!