Å bo i Trondheim

Trondheim er en kontrastenes by og det finnes muligheter for enhver til å finne akkurat den plassen de ønsker å bo, som har absolutt alt, enten det er yrende natteliv eller villmarksliv man søker. 

Trondheim er regnet som en av våre storbyer med sine 182 000 og da er det ikke regnet med studenter som ikke har meldt flytting til Trondheim. Det er beregnet at det til enhver tid bor rundt 23 000 studenter i Trondheim. Byen bærer også preg av at det er en studentby, men det finnes mer en nok spennende steder å bo for middelklassen også. Det er derfor stadig nye som flytter til Trondheim, spesielt i fra andre deler av Nord-Norge.

Byåsen

Et av de mer attraktive stedene for middelklassen og da spesielt småbarnsfamilier er nok Byåsen som er en veldig stor del av Trondheim by og omfatter flere områder sørvest for byen, i hellingene og opp mot Gråkallen, på vestsiden av Nidelca og nord for Granåsen. Med andre ord et stort område med forstadsbebyggelse og relativt lite butikker og næringsvirksomhet. Det betyr altså at de fleste som bor i dette området jobber i andre deler av Trondheim.

Snø i Trondheim

Bebyggelse

Dette er et område som er preget av trehusbebyggelse med hageområder i varierende størrelse. Med hageplass og masse naturområder i nærheten er det naturlig at det sportslige står sterkt i Byåsen. En fin måte å oppmuntre barna til å være fysisk aktive er å ha en god og sikker trampoline i hagen. Ønsker man å handle på et trygt og sikkert sted kan man også velge en netthandel som for eksempel Trampolinespesialisten.no.

Idrettsutøvere fra Byåsen

Skal man se på store idrettsutøvere fra Byåsen har vi først og fremst håndballlaget Byåsen som er godt kjent i Norge etter mange store seire. Men det er også en god del stjerner fra vinteridretten som kommer fra dette området, der i blant Lars Berger, Frode Estil og ikke mins comebackkongen Ole Einar Bjørndalen som nettopp var i Sotsji 2014, hvor han tok to gullmedaljer. Hvem har sagt man er avleggs når man runder 40?

Byåsen er med andre ord et veldig godt alternativ for de som tilhører middelklassen.