Book en helg med opplevelser!

Du har tenkt å ta deg en tur til en av Norges vakre storbyer sammen med noen du er glad i, men hva i all verden skal dere finne på der dere reiser?

Enten du vil ta med bestevenninne, type, mor eller far så finnes det et sted du kan finne opplevelser som passer alle, nemlig youwish.no. Men hvilke muligheter har man egentlig? Her finnes det egentlig lite begrensninger. Du kan booke opplevelser som gir kunnskap som for eksempel et fotokurs. Du kan booke fantastiske naturopplevelser som dere tar med dere for livet. Det er også muligheter for å booke spa, kulturarrangement og ikke minst spennende kulinariske opplevelser.

Gavekortet hos youwish har 365 dagers gyldighet og bytterett samt 14 dagers angrerett. Vi på YouWish.no sammen med våre leverandører gleder oss til å sørge for at mottakeren av denne gaven får en opplevelse han/hun vil huske! youwish.no

Det kan vel ikke være så enkelt tenker du, å bestille en pakke med opplevelser som er ferdig planlagt og klare til å bruke, men det er det faktisk! Skulle du ha overvurdert mottagerens eventyrlyst enten det er på kulinariske fronter eller safari i Finnskogen, så har dere 365 dagers bytterett. På den måten kan dere få en opplevelse som er skreddersydd for nettopp dere.

Ski i snø

For den med mer eventyrslyst

Fire friluftsglade kvinner forbereder seg på sitt livs skitur, med snublebluss og våpen i bagasjen.

Eventyrlysten har ført de fire kvinnene i 20-årene sammen. Kombinert med i overkant vanlig interesse for friluftsliv har de bestemt seg for å gå Spitsbergen på langs, fra nord til sør. Skituren på 600 kilometer starter siste uka i mars.

Det lønner seg å sjekke hvilke opplevelser som er i hvilke byer så dere er sikre på at dere får rette opplevelser i rett by. Men fortvil ikke det finnes opplevelser tilgjengelig over hele Norge!