Slik kler du deg for fest i Trondheim

Trondheim er en av Norges største byer. Byen som betegnes som «hovedstaden» i Midt-Norge har et rikt uteliv. Enten du ønsker å ta en kopp kaffe med noen gode venner, danse til sola står opp eller høre på live-musikk finnes det utallige muligheter i Trondheim. Trøndere er kjent som et lystig folkeslag med godt humør og en festglad innstilling til livet.

Alle som har vært i Trondheim vet at været kan være til både glede og forargelse. Derfor er det lurt å ta hensyn til hvilken årstid man til enhver tid har. Vintrene i Trondheim kan for eksempel være fryktelig kalde med sur vind og mange minusgrader. Da er det lurt kle seg godt slik at kulden ikke ødelegger opplevelsen og moroa ved å være på fest.

Hva kan man ha på seg?

  • Vest: En fin vest er alltid fint å ha på seg i Trondheim, spesielt hvis været tillater det.
  • Smykker: Et fint smykke eller annet tilbehør fra for eksempel Edblad kan være gull verdt. På denne måten skiller man seg litt ut, samtidig som man ser stilig ut.
  • En fin dongeribukse: Noe som aldri slår feil, er en tøff dongeribukse. Dette gjelder både for herrer og damer.
  • En varm jakke: Hvis det er for kaldt til å bruke vest anbefales det å ha på en god og varm vinterjakke, som både ser bra ut og holder deg varm selv når Trondheim viser seg fra sin kaldeste side.

Andre ting å tenke på når man fester i Trondheim

Trøndere er, som nevnt tidligere, et trivelig folkeslag som det er lett å komme i kontakt med. Gå på fest i Trondheim med et åpent sinn, og det kan hende du får deg en ny venn eller to. Ellers er det bare å kle seg godt, kose seg så mye man kan og ha en fin opplevelse i Trondheim. Et siste tips kan være å dra på konsert i Trondheim spektrum eller på Byåsen, man trenger ikke alltid være i sentrum av byen.